Schrijven

Hoe speel jij jouw bedrijf in de kijker? Als deskundige in de financieel adviesmarkt en gepubliceerd schrijver help ik je om jouw organisatie op de juiste manier te positioneren in de markt.

Een duidelijk verhaal over een complex financieel onderwerp: dat is een vak apart. Dankzij mijn kennis, ervaring en specialisme in de financieel adviesmarkt kan ik de vertaalslag maken naar inhoudelijk sterke, maar ook aantrekkelijke teksten. Of het nu gaat om een wetenschappelijk artikel of een messcherpe column.

Als deskundige schrijf ik voor landelijke media, vakbladen en in opdracht van organisaties inhoudelijke artikelen, columns, rapporten, whitepapers en blogs over de financieel adviesmarkt. Ook zijn er van mijn hand een aantal boeken gepubliceerd. Bekijk hier een greep uit de publicaties.

Wil je weten hoe ik jouw organisatie beter kan positioneren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer weten
onderzoek

Onderzoek

Financiƫle ondernemingen helpen om goed beargumenteerde besluiten te nemen, op basis van gedegen onderzoek.

Lees verder
beleid

Spreken

Wat is de toekomst van financieel advies? Als kennisexpert en deskundige op het gebied van de financieel adviesmarkt ben ik als spreker te boeken.

Lees verder
advies

Advies

Adviesbureau Fred de Jong is kennisexpert en onafhankelijke deskundige op het gebied van de financieel adviesmarkt.

Lees verder
markt

Analyse

De ontwikkelingen gaan razendsnel en de impact ervan is groter dan ooit. Om de trends en ontwikkelingen te kunnen duiden help ik je met gedegen analyses. Inclusief aanbevelingen uiteraard.

Lees verder