Waarom

Missie

Missie: De financieel adviesmarkt begrijpelijk maken

Goed financieel advies verhoogt de welvaart en het welzijn van consumenten en bedrijven en dient daarmee een maatschappelijk belang. Het is mijn missie om inzicht te bieden in de werking van de financieel adviesmarkt om daarmee de kwaliteit van financieel advies duurzaam te verbeteren. Door financiële ondernemingen inzicht te geven, betere strategische keuzes te laten maken en ze te helpen bij het zelf vormgeven van een betere marktpositie.

Op basis van een uitgesproken visie op de toekomst van de markt, met gebruikmaking van gedegen onderzoek en analyse en met kennis van de relevante regelgeving, trends en ontwikkelingen, worden financiële ondernemingen door Adviesbureau Fred de Jong in staat gesteld om weloverwogen beslissingen te nemen voor een rendabele toekomst. Kernwaarden hierbij zijn onafhankelijk, onderscheidend, deskundig, integer en veel plezier.


Visie

Visie: Autoriteit m.b.t. de financieel adviesmarkt

Adviesbureau Fred de Jong wil 'top of mind' zijn bij alle beslissers in de financiële sector als het gaat om analyse, visie, onderzoek en consultancy met betrekking tot de markt voor financieel advies. Opdrachtgevers moeten Adviesbureau Fred de Jong zien als onafhankelijke autoriteit als het gaat om de financieel adviesmarkt. Waarbij de onderscheidende kracht is dat de kennis van (wetenschappelijk) onderzoek wordt gebundeld met jarenlange praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in de markt voor financieel advies.

onderzoek

Onderzoek

Financiële ondernemingen helpen om goed beargumenteerde besluiten te nemen, op basis van gedegen, indien gewenst wetenschappelijk, onderzoek.

Lees verder
beleid

Beleid

Spindoctor voor beleidsmakers in de financiële sector. Dat is misschien wel de beste omschrijving van de beleidsmatige toegevoegde waarde van Adviesbureau Fred de Jong.

Lees verder
advies

Advies

Adviesbureau Fred de Jong is kennisexpert en deskundige op het gebied van de financieel adviesmarkt.

Lees verder
markt

Marktanalyse

Adviesbureau Fred de Jong maakt marktanalyses voor financiële instellingen ter onderbouwing en inspiratie van het strategisch keuzeproces.

Lees verder